Ahmet Karabucak İlkokulu

Vizyon: Türkiyede ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzey erişmiş, kaliteli; okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, birey olmanın idealini taşıyan, her alanda başarılı bireyler yetiştirecek seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, ülkesini ve içinde yaşadığı dünyayı benimseyen, ilmin ve aklın rehberliğini kabul eden, insan hak ve hürriyetlerine saygılı, kendini sürekli geliştiren, bilgiye ulaşma yollarını bilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30-14:10
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 322 226 32 32

WEB - https://ahmetkarabucak.meb.k12.tr

Adres - Sümer Mahallesi Karafatma Cad. No 56 Seyhan/ADANA

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ ADANANIN İLK KURULAN MAHALLELERİNDEN OLAN SÜMER MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR.

Adres - Sümer Mahallesi Karafatma Cad. No 56 Seyhan/ADANA

Ulaşım CEMALPAŞA TÜM DOLMUŞLAR. ÖZEN 1 NUMARA DOLMUŞLARI, ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ 5 VE 6 NUMARALAR OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ HASTAHANELER KAVŞAĞI CİVARINDADIR.ŞEHİR MERKEZİ